Weekend! Tijd voor fantasie en dromen… Elfia

Al vanaf kleins af aan hou ik van elven, zeemeerminnen, kabouters, draken (wie niet?!) Ik vind het heerlijk om weg te dromen in een wereld die eigenlijk niet bestaat. Deze liefde draag ik over aan onze kindjes.

Vanaf dat we wisten dat we een jongetje kregen droomde ik ervan dat hij als ridder door het huis zou rennen. Onze hond in de rol van draak om op te gaan in de heerlijke wereld van spelen en fantasie. We noemen hem dus ook altijd ridder en draakje. Vanaf dat hij kon praten zei hij dus altijd al: ‘nee ik heet geen…… IK ben DRAAK!’ om vervolgens weg te vliegen en de draken dans te doen!

Deze draak is inmiddels 10 jaar en doet zijn naam nog steeds eer aan. Een bijzondere jongen die veel mensen omschrijven als DRUK (wij noemen dit liever ENTHOUSIAST) maar vooral heel erg CREATIEF en FANTASIERIJK.

Onze oudste dochter is ook zo heerlijk CREATIEF. Ze knutselt en tekent het liefst de hele dag… Papieren kleding voor haar knuffels, muizenhuizen, onze hele huis staat er vol mee en ik hou daarvan!!

Onze jongste dochter loopt het liefst de hele dag als zeemeermin, elsa, alice in wonderland!

En omdat we inmiddels bijna dagelijks bezoek krijgen van een elfje via mijn dochters DROOMDEURTJE, we hier in huis een DRAAK, twee PRINSSESEN, een SUPERHELD en een HEKS hebben wonen vond ik het tijd om deze even goed te verwennen…

We gaan vandaag naar Elfia Haarzuilens!!

Vandaag stappen wij de wereld in waar alles mogelijk is en alle dromen uitkomen. Zodra wij de kasteelpoorten binnen treden, stappen over de magische grens, stappen wij in de betoverende wereld! Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert. Hoe MOOI is dat?!

MISSCHIEN is het geweldig, misschien niet (kan me eigenlijk niet voorstellen) maar we gaan er heen!!

Of zoals mijn heldin Pippi zegt:

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Ik denk dat al mijn ALTEREGO’S hier heel gelukkig van worden!!

Wordt vervolgd…