Verhuiswens, droomhuis… Beste versie van DIT huis!

Wij hebben al een tijd een VERHUISWENS. Hoewel we nog wel eens wisselen van midden in de stad naar een landelijk dorp weten we precies wat dat we graag willen in ons nieuwe HUIS.

We wonen nu in een klein ‘KABOUTER’ huis midden in een nieuwbouw wijk. Hoewel het dus niet zo groot is, heeft het alles wat we wensen. Ik ben gek op dingen bedenken en laat deze dingen dan graag maken door mijn vader en man… Zo hebben wij in de tuin van 5 bij 7 een veranda, een schommel, een stukje gras, een boomhut, een speelkeuken en evengoed een plekje om in de zon te zitten… Onze oudste slaap in een door hem zelf ontworpen hoogslaper met draken grot. Onze middelste heeft een kamer van 2 bij 2 en slaapt in hoogslaper waar onder een zitplek met tafel staat die ook nog kan veranderen in een bed zodat er natuurlijk gelogeerd kan worden. Onze jongste slaapt in een bedstee in het bos van roodkapje. Allemaal KLEIN maar zo FIJN! Oh ja zelf slapen we ook op in een hoogslaper met kasten eronder, zo kwam er een kamertje vrij voor ons derde kindje…

Ik hou van DIT huis, elk hoekje is gevuld met LIEFDE en het liefst nam ik het mee naar een plekje tussen het groen. Zodat er plek is voor een appelboom met schommel, wat kippetjes en een geitje. Draaide ik het naar de ZON zodat ik avonds kan genieten van de warme avondzon.

Dit huis kunnen we nu snel en voor een hele goede prijs verkopen. Deze tijd zorgt er alleen ook voor dat we voor ons nieuwe huis veel geld moeten betalen en we niet de enige zijn die dit huis willen kopen… Nou zou het natuurlijk fantastisch zijn als we dit huis zouden vinden maar niet ten koste van alles.

Terwijl ik dit schrijf zitten we weer in de auto richting het Zuiderzee museum. Ik heb voor mijn verjaardag van de kinderen weer een MUSEUMJAARKAART gekregen! Ik word er zo blij van dat onze jongste groot genoeg is om hier weer naartoe te gaan. Ze krijg de leeftijd dat we nog steeds heel erg moeten opletten (ze heeft nog geen zwemdiploma!) maar wel al heel erg geniet van deze uitjes. Kindjes blij en mama’s KOPJE wordt ook weer gevuld 😉

Ik hou ervan om tijdens deze dagjes te genieten van een kopje koffie to go (liefst van STARBUCKS) een lekkere lunch en natuurlijk een ijsje. Kortom we moeten ondanks het nieuwe huis genoeg geld over houden om te LEVEN!!

En daarom vertrouw ik op het UNIVERSUM. Dat huis komt er OOIT. Maar tot die tijd is dit ons DROOMHUIS! Stoppen we hem vol met liefde en maken we er nog steeds de beste versie van. Totdat het ooit net zoveel LIEFDE kan geven aan nieuwe BEWONERS!

Hoe zorgen jullie voor de beste versie van je huis?