Spirit VS Beugelbekkie… Dingen KIJKEN waar je blij van wordt!

Nadat we blij maar ook door en door koud thuis kwamen, doken we onder een dekentje op bank met de verwarming heel hoog. Kaarsjes aan en onze dochter zette haar favoriete netfilx serie Spirit aan. Normaal zijn dit voor mij momenten om snel even wat voor mezelf te doen of nog vaker even de was of opruimen…

Deze keer keek ik voor het eerst een aflevering mee en genoot ik ervan hoe zij genoot. Ik vertelde haar dat het mij deed denken aan BEUGELBEKKIE, een serie die ik eindeloos keek. Nadat mijn man hem had gezocht op YOUTUBE (alle afleveringen staan er gewoon op, hoe COOL?!)
Begonnen we samen heel HARD en ENTHOUSIAST de TITELSONG mee te zingen. Wat mijn dochter behoorlijk GEK vond. Voor wie het niet kent het ging zo:

Zou ik soms mijn leven dromen,
ik neem het maar zoals het komt,
ik kan me zo toch niet vertonen,
al dat ijzer in mijn mond.

Kijk nou! Ik ben een beugelbekkie
vriendjes! Hou daar je mond maar over
Disco! De hele wereld is gék

Zaten wij daar toch even een partij te GENIETEN en BLIJ te worden van een aflevering beugelbekkie. Helaas haalde hij het niet bij SPIRIT volgens onze dochter maar wij sloten de dag extra BLIJ af!

Van welke oude televisie serie word jij blij?