It’s my birthday en I like it!! … bijna 37…

Ooit, heel lang geleden las ik eens ergens dat vrouwen op hun 37ste jaar op hun mooist zijn. En dan ging het niet perse om uiterlijke schoonheid maar om een UITSTRALING die hoort bij een ZELFVERZEKERDHEID. Op deze leeftijd weet je precies wat je wilt en vooral wat je NIET wilt.

Natuurlijk is het niet zo daar je daarna klaar bent en alle wijsheid bezit, maar ik geloof er wel in. Als ik kijk naar mijn eigen leven groei ik steeds meer in persoonlijke ontwikkeling en ben ik (gelukkig) lang niet meer zo ONZEKER als vroeger. Vooral de laatste jaren heb ik steeds meer het gevoel dat ik aan het worden ben wie ik wil zijn.

Net als elk jaar twijfel ik of ik mijn verjaardag ga vieren. We vieren natuurlijk altijd uitgebreid de verjaardagen van de kinderen en mijn verjaardag zit hier een beetje tussen. Voor zo een verjaardag ben ik meestal een week lang boodschappen aan het doen, de dag zelf staat in teken van koken en bedienen. Na het feest zijn we vaak tot laat rommel aan het opruimen, wc’s aan het schoonmaken en dweilen. Maar wel altijd met een VOLDAAN gevoel. Hele blije en tevreden kindjes naar bed!

En dus heb ik besloten dat ik het dit jaar GROOTS vier!! Ik heb beide ouders nog en een hele liefdevolle familie. Beide families kunnen het ook nog samen vinden. Dit alleen al is een FEESTJE waard!!

PROOST!! Op nog heel veel feestje met veel boodschappen en ROMMEL 😉