Één, drie, vijf… Getalen?!

Hoewel ik super netjes ben (niet dat ik daarvoor kies maar daarbij functioneer ik gewoon het best) hou ik niet van SYMMETRIE. Vanaf kleins kies ik voor oneven aantallen.

Omdat de laatste tijd er weer veel tijd is voor PIPPI wilde ik mijn PIRATE ook weer eens ‘voeden’… En daarom heb ik spontaan een DERDE gaatje in mijn oor laten schieten!! Zodat er nog een plekje is voor een de OORBELLEN van mijn ALTEREGO’S. Een skull voor mijn PIRATE, een ster voor mijn COWGIRL, een veer voor mijn BOHEMIAN, een hart voor mijn MOEDERHART, een levensboom voor mijn YOGA JUF en natuurlijk alle zes verschillend voor mijn PIPPI!! Omdat ik voel dat ze me kracht en blijdschap geven als ik mijn alterego’s meeneem in mijn kleding of accessoires.

Gewoon omdat het kan, omdat ik er zin in had, omdat je wel eens wat GEKS doet en omdat DRIE gewoon veel beter bij mij past!!