Camper, Zweden, Pippi Langkous!!

Ikea, kerst met Linus, Casper en Emma, Ties en Trijntje op vakantie, kinderen van Bolderburen en natuurlijk Pippi Langkous….

Het werd nou echt wel een tijd om eens richting het Noorden te gaan om zelf eens te lopen in de landen waar ik zo graag over lees en kijk op tv.

Toen in Januari in de ANWB gids een avontuurlijke Pippi Langkous reis zag staan was ik verkocht. Hoe cool zou het zijn als ik eindelijk naar mijn droomland zou gaan. Want hoe kan ik het überhaupt mijn droomland noemen als ik er nog nooit ben geweest?! De prijs viel best mee in het hoogseizoen, alleen wordt het een ander verhaal als je met zijn vijven reist. En aangezien onze jongste nu drie is en niet meer in een babybed past, moeten we nu echt vijf bedden hebben. Dit wordt dan vaak twee kamers of zelf twee huisjes waardoor de reis een stuk duurder en vooral ongezelliger wordt. Jammer jammer, totdat we opeens op een camper kwamen!!

Hoe fijn zou het voor mijn neurotische en perfectionistische zelf zijn als ik niet elke keer naar een ander huisje hoefde te gaan. Als ik bij aankomst van een mooi meer niet eerst de bedden moest opmaken maar gewoon meteen de zwemtas kan pakken. Als we met z’n vijven gezellig bij elkaar kunnen slapen! Als we gewoon met een tiny house kunnen rijden door het land waar ik zo van hou?!

Dus huurde we camper en rijden we richting Pippi Langkous. Hoe? Geen idee… We zien wel, we hebben tenslotte onze huisje mee. En verder laten we ons leiden door de kinderen, de natuur en de zon! En van alleen dat idee word ik zo BLIJ!!