Pippi of pirate… Alterego’s

Mijn perfecte versie van mezelf voelt perfect (wat is eigenlijk perfect?!) als al mijn alterego’s gevoed worden met wat ze nodig hebben. Ik denk dat elke vrouw bestaat uit alterego’s. Ik geniet ontzettend van moeder zijn (mooiste cadeautjes ever) maar soms heb ik gewoon even zin om een sexy vrouw te zijn (pirate) en soms droom ik over mijn leven als yoga juf (het liefst op ibiza met een fantastisch uitzicht) soms dat ik een eigen koffietentje heb (in een heel gezellig straatje met heerlijke taartjes en heel gezellig gezelschap) soms dat ik een kunstenaar ben (met een prachtig atelier waar ik prachtige succesvolle dingen maak)… En zo kan ik nog heel veel versies van mezelf dromen…

Maar waar ik van AAN ga is om te proberen om ze allemaal een stukje mee te nemen in mij ‘normale’ leven. DIT is mijn leven en ik wil niet leven in dromen. Dus zorg ik dat al mijn alterego’s een stukje krijgen in de beste versie van mijzelf.

Dit doe ik door kleding. Ik krijg cowboy kracht van mijn cowboy boots. Ik zie voor me hoe ik op mijn Amerikaanse ranch woon met mijn eigen paard en neem dit mee door deze boots te dragen. Ik vul mijn cowboy ego door een ritje op de paard (gewoon op de manege) maar het voelt zo goed!!

En daarom bak ik soms een heerlijke taart en droom ik dat ik hem maak voor mijn koffietentje…

Als ik hem VOEL ben ik het even, leef ik het even…

En dat VOELT als mijn beste versie van MIJ en ooit….

Hoe voed jij je alterego’s?